Busters Verden er en daginstitution med børn fra 0-6 år. Vi har 2 vuggestuegrupper, med navnene Pottemånen og Tryllehatten og 3 børnehavegrupper, med navnene Cassiopeia, Trommehvirvlen og Tryllekunsten.

Disse gruppenavne er alle hentet fra Bjarne Reuters bog ”Busters Verden” og vi har valgt dette navn til vores institution, fordi Buster er en dreng, som har fantasi, kreativitet og ”påhitsomhed”, det mener vi nemlig er vigtige egenskaber for at kunne klare sig i dag. Derudover er Buster en dreng, som er solidarisk med dem, der har det svært og han er rigtig god til at passe på andre. Buster er sej og han finder selv løsninger på de problemer han løber ind i.

Børnene i Busters Verden skal kunne turde, ville og magte livet.

https://www.google.dk/search?q=Poul+Gernes&espv=2&biw=1920&bih=921&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjetb_k9cjRAhUBmiwKHfLOArQQ_AUIBigB#imgrc=xnK7LF-sCZAqYM%3A
https://www.google.dk/search?q=picasso&espv=2&biw=1920&bih=970&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwil89CF9cjRAhWIWSwKHV9QBJYQ_AUIBigB#imgrc=_4Pp4_EOsbNX3M%3A
Pjattet med Picasso og grebet af Gernes
Besøg af Poul Gernes & Pablo Picasso
Besøg af Poul Gernes & Pablo Picasso
Besøg af Poul Gernes & Pablo Picasso
Besøg af Poul Gernes & Pablo Picasso
Besøg af Poul Gernes & Pablo Picasso
På en fælles personale tur til Louisiana Kunstmuseum blev vi inspireret til at lave et kunst projekt med børnene, hvor vi arbejder med farver, former og fantasi. 

Vi arbejder fra januar til marts med 
Tema: kultur & kulturelle udtryksformer
Temaemne: Kunst inspireret af Picasso & Gernes
Fokus: Det personlige, det Sociale og Det sproglige
Fokusemne: Farver, former & fantasi. 

Vi afslutter med fælles udstilling i hele Busters Verden